20.01. klo 13:00 Turun Riento – Kaaron Roima (C-tytöt 1.div, läntinen)

Kevätkauden ensimmäinen kotipeli pelataan Aunelan koululla klo 13! Puffetissa makoisia herkkuja!

Tule kannustamaan TuRi voittoon!

Otteluraportti

Riennon C 1.div kevätkausi polkaistiin käyntiin vähäkorisella ottelulla Kaaroa vastaan. Peli päättyi Riennon voittoon 33-31.

Peli alkoi kankeasti (1.erä 2-8) ja vaikka oma korinteko oli vaikeaa, puolustus toimi ja saatiin myös vastustajan pistetehtailu pidettyä minimissä. Toinen erä eteni yhtä jännittyneenä.

Kolmanteen erään Riento lähti takaa-ajoasemasta (10-20) vapautuneemmalla pelillä. Tytöt taistelivat ensin vierasjoukkueen rinnalle ja vielä niukasti ohi, pitäen samalla vastustajan nollassa pisteessä koko kolmannen erän.

Viimeisessä erässä jännitys nosti taas päätään kun Kaaro kavensi Riennon saavuttamaa johtoa kori korilta. Viime sekunneilla Riento oli enää vain kahden pisteen johtoasemassa, vieraiden päästessä vapaaheittoviivalle. Molemmat heitot osuivat ohi ja loppusummerin soidessa riemu oli suunnaton.