Tränarna

Turun Rientos baskettränare är en grupp kunniga människor i olika åldras och som besitter olika erfarenheter. Det som förenar alla tränare är en spelarbakgrund och en stark glöd för basket. Föreningen har en heltidsanställd professionell tränare och flera OTO-tränare. Föreningen uppmuntrar alla tränare att utbilda sig ytterligare. Vi möjliggör det även för spelare som slutat sin karriär att fortsätta som tränare i en bekant miljö med nya utmaningar!

”You never play alone” -hengen mukaisesti teemme paljon yhteistyötä eri joukkueiden välillä ja kollegoilta on aina mahdollista pyytää ja saada apua, oli kyseessä sitten keskustelu peli-, kasvatus- tai opetustilanteista, uusien ajatusten ideointi, ongelmatilanteiden ratkaiseminen, harjoitus- ja ottelutapahtumien suunnittelu ja vetäminen tai muuten vain koriksen ilojen ja surujen jakaminen.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan?

Otamme mielellämme joukkoomme uusia toimijoita! Voit olla nuori tai vanha, kokenut tai kokematon, sillä tärkeintä on innostus lajiin ja halu olla opastamassa, tukemassa ja iloitsemassa pelaajiemme kanssa koriksen tuomista elämyksistä. Myös sitoutumisen tasosta voidaan neuvotella elämäntilanteen mukaan.

Ta kontakt: hallitus(at)turunriennonkoripallo.fi

 

Representantlaget
Miniflickorna
Riikka Räty
Tränare
Miniflickorna
Oliver Jalarvo
Tränare
Mikroflickorna
Tuomas Rajala
Tränare
Mikroflickorna
Matilda Rantala
Tränare
Minivargarna