Aktuellt

Saaga Laine jatkaa edustusjoukkueen puolustuspään lukkona

Saaga Laine on tehnyt jatkosopimuksen Turun Riennon kanssa kaudelle 2020-2021! Viime kaudella myös hyökkäyspäässä säväyttänyt kova puolustuspään pelaaja on arvokas palanen edustusjoukkueen paletissa. Debyyttinsä naisten 1. divisioonassa Laine teki jo kaudella 2016-2017, mutta kesken jäänyttä kautta 2019-2020 voidaan pitää monella tapaa 21-vuotiaan pelurin läpimurtona aikuisten sarjatasolle. Reilu 26 minuutin keskiarvolla peliaikaa kellottanut sähäkkä puolustaja on alkanut löytää mukavuusalueensa myös hyökkäyspään pelaamisessa ja tulevalle kaudelle on odotettavissa entistä isompaa vastuuta.
Päävalmentaja Nina Kalmi: ”Saaga on todella kova kilpailemaan ja tekee kaikkensa joukkueen eteen. Kehityskäyrä on koko ajan ollut nousujohteinen ja odotukset tulevan kauden pelaamiselle ovat korkealla. Hän tekee todella kovasti töitä pystyäkseen kantamaan enemmän vastuuta myös hyökkäyspäässä. Olen erittäin tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen.”
Turun Riento aloittaa runkosarjan kotona Tampereen Pyrintöä vastaan sunnuntaina 18.10. Kannattaa saapua paikalle katsomaan mitä kaikkea uutta Saaga ja koko joukkue on oppinut tavallista pidemmän valmistautumisjakson aikana! Tehdäänkö tälläkin kaudella uusia ennätyksiä?
sv_SESvenska