Rekry

Turun Riento etsii osa-aikaista päävalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Turun Riento on yksi perinteikkäimmistä suomalaisen naiskoripallon kehittäjistä ja mahdollistaa naisten 1. divisioonaa pelaavan joukkueen lisäksi yli sadan lapsen ja nuoren koripallon harrastamisen. Seura on viime vuosina pystynyt nostamaan valmennuksen tasoa kaikissa ryhmissään ja haluaa nyt kehittää toimintaa entisestään palkkaamalla seuran täysipäiväisen päävalmentajan rinnalle osa-aikaisen valmentajan.

Työnkuvaan kuuluu kahden eri joukkueen päävalmentajana toimiminen. Viikottainen työtuntien määrä on noin 18,5h. Voit olla kokenut tekijä tai oman valmentajaurasi alussa, tärkeintä on aito halu auttaa pelaajia kehittymään omalla urheilijan polullaan. Pitkä valmennuskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan koulutuskriteerit täyttyvät. Eduksi katsotaan myös muu valmennustyötä tukeva koulutus ja/tai muut Koripalloliiton koulutukset, näistä kannattaa mainita hakemuskirjeessä. 

Hakukriteerit:

  • Aito halu auttaa pelaajia kehittymään omalla urheilijan polullaan.
  • Positiivinen asenne sekä kyky tehdä yhteistyötä muiden seuran valmentajien kanssa
  • Halu ja kyky oppia sekä kehittyä
  • Hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot
  • Koripalloliiton 2-tason koulutus

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostitse osoitteeseen hallitus@turunriennonkoripallo.fi

Hakemuksen tulee sisältää:

  • CV
  • Hakemuskirje
  • Skannattu kopio koripalloliiton 2-tason koulutustodistuksesta

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Tuomas Rajala

hallitus@turunriennonkoripallo.fi

040-0257741

 

Turun Riento etsii uusia valmentajia

Turun Riento etsii uusia valmentajia innokkaiden nuorten koripalloilijoiden kasvun ja kehityksen tueksi. Seura on viime vuosina pystynyt nostamaan valmennuksen tasoa kaikissa ryhmissään ja kehityskulku halutaan pitää samanlaisena myös tulevaisuudessa.

Voit olla koripallovalmennuksen monitaituri tai vaikkapa fysiikkaan erikoistunut osaaja, mutta kokemus ei missään nimessä ole välttämätöntä. Myös omaa uraansa aloittelevat valmentajat ovat erittäin tervetulleita mukaan! Tärkeintä on aito halu auttaa pelaajia kehittymään omalla urheilijan polullaan.

Seura on valmis kehittämään valmentajiensa osaamista ja tarjoaa myös pienen korvauksen sitoutumisen tason, aiemman koulutuksen sekä kokemuksen mukaisesti. Ole rohkeasti yhteydessä seuran valmennusvastaavaan ja kysy lisätietoja!

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Tuomas Rajala

hallitus@turunriennonkoripallo.fi

040-0257741

 

 

Turun Rientos baskettränare är en grupp kunniga människor i olika åldras och som besitter olika erfarenheter. Det som förenar alla tränare är en spelarbakgrund och en stark glöd för basket. Föreningen har en heltidsanställd professionell tränare och flera OTO-tränare. Föreningen uppmuntrar alla tränare att utbilda sig ytterligare. Vi möjliggör det även för spelare som slutat sin karriär att fortsätta som tränare i en bekant miljö med nya utmaningar!

”You never play alone” -hengen mukaisesti teemme paljon yhteistyötä eri joukkueiden välillä ja kollegoilta on aina mahdollista pyytää ja saada apua, oli kyseessä sitten keskustelu peli-, kasvatus- tai opetustilanteista, uusien ajatusten ideointi, ongelmatilanteiden ratkaiseminen, harjoitus- ja ottelutapahtumien suunnittelu ja vetäminen tai muuten vain koriksen ilojen ja surujen jakaminen.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan?

Otamme mielellämme joukkoomme uusia toimijoita! Voit olla nuori tai vanha, kokenut tai kokematon, sillä tärkeintä on innostus lajiin ja halu olla opastamassa, tukemassa ja iloitsemassa pelaajiemme kanssa koriksen tuomista elämyksistä. Myös sitoutumisen tasosta voidaan neuvotella elämäntilanteen mukaan.