Juniorit

Turun Riennon Koripallo ry:llä on juniorijoukkueiden toimintaa kaikissa ikäluokissa aina alle kouluikäisistä aikuisiän kynnyksellä oleviin vanhimpiin junioreihin saakka. Kaudella 2021-2022 seuran toiminnassa on mukana lähes 100 tyttöjunioria ja joukkoon mahtuu yhä lisää!

Tarjoamme jokaiselle koripallosta kiinnostuneelle mahdollisuuden osallistua harjoitteluun toiveidensa mukaisesti. Kouluikäisten ryhmistä eteenpäin kaikki juniorijoukkueemme osallistuvat myös Koripalloliiton sarjatoimintaan. Sarjatoiminnan lisäksi joukkueemme osallistuvat joukkuekohtaisesti erilaisiin liiton ulkopuolisiin turnaustapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomailla.  U13-ikäluokasta alkaen toiminta on kilpaurheilupainotteista. Harrasteryhmiä perustetaan mahdollisuuksien mukaan ja seuran tavoitteisiin kuuluu tavoite tarjota kaikille mahdollisuus harrastaa koripalloa tavoitteidensa ja taitojensa edellyttämällä tasolla.

”You never play alone” -hengen mukaisesti joukkueemme tekevät keskenään yhteistyötä yli ikärajojen. Muihin pelaajiin tutustutaan esimerkiksi yhdistetyn harjoittelun ja pelaamisen myötä, mutta myös seuran yhteisissä tapahtumissa ja edustusjoukkueen sekä vanhimpien junioreiden kummitoiminnan ansiosta.