10.12. klo 14:00 Turun Riento – Kataja Basket

Turun Riennon naiset saavat pitkän matkan vieraita Joensuusta, kun Kataja Basket saapuu Nunnavuoreen. Molemmat joukkueet ovat kokeneet uudistuksia sekä pelaajien että valmennuksen puolesta sitten viime kauden, joten ottelua odotetaan mielenkiinnolla. Tule kannustamaan Riento voittoon!

Paikalla Roberts Berries -edustaja, joka tarjoilee maistiaisia uusista juotavista marjavälipaloista. Roberts on turkulainen perheyritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Turussa sijaitsevalla tehtaalla.

Ottelun yhteydessä on mahdollista osallistua myös Hope Turun lahjakeräykseen vähävaraisten perheiden lapsille. Voit tuoda lahjan tullessasi otteluun Nunnavuoreen ja me toimitamme lahjan edelleen HOPEn väelle, jotka jakavat ne vähävaraisille asiakasperheilleen.

Lahjan pitää olla uusi ja käyttämätön. Jos lahja on paketoitu tulisi siihen olla merkitty selvästi, minkä ikäiselle se on tarkoitettu sekä lapsen sukupuoli. Teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa. Jos et ehdi itse paketoimaan – ei hätää, sillä Riennon tontut hoitavat asian puolestasi ja käärivät lahjat kauniisiin paketteihin ennen toimitusta eteenpäin!

Lahjojen suositellaan olevan hinnaltaan n. 20 – 50 euroa.

Tervetuloa!