18.11. klo 15:30 TuRi – LoKoKo (C-tytöt 1.div)

C-tyttöjen syyskierroksen jatkolohkon ensimmäinen ottelu. Pallo laitetaan jälleen peliin lauantaina 18.11. klo 15.30 Aunelan palloiluhallissa. Paikalla puffetti – saavuthan kannustamaan!

Otteluraportti

Kohtaaminen päättyi Riennon voittoon LoKoKosta jännittävässä jatkoaikapelissä lukemin 36-31!

Riennon pelaajat lähtivät peliin valmistautuneina ja voitonkiilto silmissä, mutta LoKoKo ei kaatunut helpolla. Jokaisesta pisteestä ja irtopallosta taisteltiin raivokkaasti ja koreja tehtiin miltei vuorotellen. Ensimmäinen puoliaika meni LoKoKolle niukasti 15-16 ja toinen puolikas eteni yhtä jännittävänä.

Neljännen erän päättyessä tilanteessa 29-29, vierailijat saivat mahdollisuuden kääntää peli edukseen. Aivan loppuhetkillä syntyneestä virheestä seurasi kaksi vapaaheittoa, jotka eivät osuneet ja näin mentiin jatkoajalle.

Viimeiset 5 minuuttia kuluivat Riennon dominoidessa ja LoKoKo sai aikaan enää yhden korin. Peli päättyi lukemiin 36-31 ja kotijoukkueen riemunkiljahduksiin.